Baggrund i ansættelser fra disse internationale og danske selskaber

INTERNATIONAL HARVESTER COMPANY
SAXONIA (FIAT) DANMARK
UDENRIGSMINISTERIET (Pakistan)
IRAN-KAMPSAX LTD.(Iran)
AS FALKONERCENTERET(CHRISTIANI & NIELSEN AS)
PAUL KLINGE HOLDING A/S
ASIAN PROPERTY DEVELOPMENT CO.LTD.(Singapore)
BUSINESS FACILITATION CO.LTD.(Thailand)

Opgaver:  Direktionssekretær, administrationschef, chefrådgiver, CFO, CEO og koncerndirektør(International Business) kombineret med ophold og arbejde i udlandet i mere end 28 år. Tilsammen har jeg derfor i dag en  stor portion solid international erfaring i min rygsæk. Mine opgaver er løst på tværs af forskellige virksomhedskulturer og ledelsesfilosofier og jeg har været placeret i topstillinger. Med i bagagen er min baggrund som officer i hæren med rang af premierløjtnant og Nato uddannet i taktisk efterretningsarbejde, en særdeles værdifuld ballast.

I min rygsæk findes også indgående kendskab til lokale kulturbetingede forhold og sociale strukturer og uden denne erfaring kan du ikke operere effektivt i Østen. Jeg er gift med Nitta Chaipong, der er CEO for et af vore andre forretningsområder CHAIPONG PRODUCTS med fokus på eksport til Europa af udvalgte produkter.

På min blog skriver jeg med ujævne mellemrum om observationer af samfundsmodeller og perspektiver. De er næsten alle samfundskritiske, så er læserne advaret.

When you meet someone who inspires you, ask for their help -anonym-