Nittaya Chaipong-Casthøj bidrager med baggrund i en solid akademisk udannelse (historie og engelsk)samt en solid forretningsmæssig erfaring som selvstændig,til at bygge broen mellem to meget forskellige kulturer.

Der er stor forskel mellem Europa og Asien i anvendelsen af forretningsetik og lovgivning. Herude er en betydelig grad af fleksibilitet ofte vigtigere end overholdelsen af stringente regler.

Dette forhold er vi fuldt opmærksomme på. Vi efterlever alle regler om højst mulig forretningsmoral ligesom vi respekterer Codes of Conducts. Vi er arge modstandere af enhver form for misbrug og har specielt fokus på emner som børnearbejde og miljøregler.

Etik er vigtig for alle, der driver seriøs virksomhed og specielt fordi vore kunder skal kunne have ubetinget tillid til os.

Derfor har vi også et sæt regler for vor arbejdsmoral og metoder, som vi overholder til punkt og prikke. Du kan læse mere om dem her

It is an immutable law in business  that words are words, explanations are explanations, and promises are promises but only performance is reality 

-Anon